Livet Me Simon och Linus..

Om att vara mamma till två makalösa pojkar, om bra mat till hela familjen och mycket annat. Jag tror på filosofin "Mätta barn är glada barn, glada barn är mätta barn"!

10 månader..

Publicerad 2013-04-30 09:18:55 i Simon 0-11 månader,

10 månader av ren och kär kärlek har passerat. Jag tror jag upprepar det vid varje månadsdag att jag inte kan fatta hur fort tiden går. Men det är ju sant, jag kan verkligen inte förstå att min lilla 3 kilosplutt ska bli ett år om mindre än 2 månader, och för att inte tala om att han snart ska börja på dagis!!
 
Men nu har han i alla fall blivit 10 månader. Inte idag, utan i söndags men eftersom jag jobbat i helgen så har jag varken haft tid eller ork att sammanställa någon text. Men bättre sent än aldrig!
 
Simon har i helgen lärt sig att vinka. Så fort vi kommer ut i hallen börjar han vinka som besatt. Han förstår även vad man ska göra med bilarn och istället för att suga och tugga på dom, så kör man runt med dom på golvet. Väldigt gulligt! Går och står gör vi inte själv ännu, men stå några sekunder när mamma släpper och man glömmer bort att man står går bra. Samt att gå när man enbart håller i mamma med en hand, så nu går vi när vi ska någonstans i huset.
 
För några veckor sen kom ju också det första tanden. Den kommer upp mer och mer för varje dag och jag kan ser tre till under tandköttet som troligtvis kommer ploppa upp när som helst.
 
Just nu äter han bra, men vägrar välling och det gör inte mig någonting. Det blir gröt med frukt och smörgås till frukost, ca 2 dl mat med extra fett i till lunch, ett lättare mellanmål, 2 dl mat med extra fett till middag och en portion gröt och lite macka till kvällsmål innan vi lägger oss.
 
Nattning är det vid 19.00 och han somnar oftast väldigt fort och sover hela natten. Nu senaste tiden har han haft ovanan att vakna tidigt, runt 05-06 tycker han att det är morgon. Men i morse vaknade han faktiskt 06.15, helt ok med andra ord. :)
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela