Livet Me Simon och Linus..

Om att vara mamma till två makalösa pojkar, om bra mat till hela familjen och mycket annat. Jag tror på filosofin "Mätta barn är glada barn, glada barn är mätta barn"!

Renoveringskaos!

Publicerad 2014-03-31 21:18:30 i Allmänt,

I lördags började renoveringen här hemma och med den det kaos som alltid följer i kölvattnet. Dagen börjades med att vi packade ur garderoben som vi hade sålt och monterade ner stommarna så mycket vi kunde. På eftermiddagen kom dom som skulle köpa den och insåg att den är för stor för deras hus, så nu stod vi där med en garderob i hallen och ingen som ville köpa den. Men det löste sig sen och vi vart av med den sent på kvällen.
 
 
D rev också väggen i matsalen som han pratat om att riva sen vi träffades, men han har tydligen velat göra det sen han flyttade in och nu är den borta. SÅ skönt! där ska det sen upp en ny vägg med dörr in till vårt sovrum, lite glasbetong högst upp och sen ska det bli tv hörn av matsale . 
 
 
I söndags kom D:S kompis N och hjälpte till med att riva vägg i sovrummet. Tyvärr var der mer jobb än vi trodde. Vi hade hoppats på att väggen skulle vara klar till kvällen men nej, så är inte fallet! Så nu jar vi ett sovrum med en halvt uppbruyen vägg i mitten, och två garderobsdörrar som leder ut i matsalen på andra sidan. Men förhoppningsvis blir väggen klar i helgen och sen lan vi börja göra klart lillebrors rum. :)
 
 
Så nu har ni fått sett två av tre projekt som ska ros i land i det här hemmet under våren. :) sen finns det ju massa annat smått som ska göras klart och så. Simon ska få en fondvägg bla.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela