Livet Me Simon och Linus..

Om att vara mamma till två makalösa pojkar, om bra mat till hela familjen och mycket annat. Jag tror på filosofin "Mätta barn är glada barn, glada barn är mätta barn"!

Anonym blogg och tenta..

Publicerad 2013-03-28 06:32:28 i Allmänt,

Tydligen har jag en anonym blogg.
 
Vilken anonym bloggare lägger upp bilder på sig, sitt barn och allt den gör om dagarna samt skriver om fruktansvärt privata saker så öppet som jag gör? På två knapptryck kan man ta reda på exakt vem jag är, vart jag bor osv.
 
Kan det vara för att jag använder mog av bokstäver på vissa namn? Det gör jag för att DOM inte har valt att vara med i min blogg. DOM har inte valt att blogga och därför är det av respekt mot dom som jag inte skriver ut deras namn eller massa saker dom gör.
 
Nä, jag bara skrattar och går vidare!
 
Idag är det tentadags, två timmar kvar tills den börjar och jag ska göra mig klar, äta frukost, gosa med Simon, säga hejdå till D och sätta mig i köerna in till Sophiahemmet. Men jag har lärt mig vilka filer på vägen som rullar snabbast och i vilken fil det är smartast att ligga inför rondeller och när jag kommer till Valhallavägen. :-)
 
Efter tentan är de pååååååsk. Jag jobbar dock lördag och söndag på Olivia, som vanligt udda helger. Men långfredag och annandag påsk är heeeelt lediga med familjen. Vi har bara Simon den här påsken så det blir nog inte så mycket påskmat, men lammsteken är en självklarhet.
 
Juste, igår passade min kära sambo på att tanke diesel i lånebilen han hade under tiden vår egen var på service, problemet var bara att lånebilen var en bensinare... Han är ursäktad och förlåten och vi säger att det beror på att han knappt sovit och rest mycket de senaste dagarna. Men, det är sura pengar...
 
Nej, ha en fin skärtorsdag alla finisar. :-)
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela