Livet Me Simon och Linus..

Om att vara mamma till två makalösa pojkar, om bra mat till hela familjen och mycket annat. Jag tror på filosofin "Mätta barn är glada barn, glada barn är mätta barn"!

Mammakryss 2013...

Publicerad 2013-10-30 08:09:30 i Allmänt,

I lördags var det dags för den efterlängtade, sen länge planerade och bokade kryssningen till Åland med de fina mammor jag lärde känna under tiden jag väntade Simon. De enda i denna värld jag delar allt med utöver min man. :)
 
 
 
D och S skjutsade mig till Birkaterminalen på eftermiddagen där jag mötte upp tjejerna. Vi kramades och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi gick ombord på båten. Vi lyckades få hytterna bredvid varandra trots att vi inte bokade samtidigt eller hade uppgett något bokningsnummer till den andra gruppen. Men vi junimammor brukar ju ha tur! :)
 
 
Vi satt i hytten och pratade lite innan vi skulle äta buffé. Som vanligt åt jag mest av räkor, rom och smetana och vem behöver potatis när man kan äta allt annat gott? Smörgåsbord måste ju vara den bästa LCHF menyn ever. Man kan själv välja vad man vill äta och välja bort det som innehåller för mycket kolhydrater. 
 
 
Efter middagen vart det en kort tur till Tax-freen för att köpa lite dryck till förfesten i hytten och sen gick vi och gjorde oss i ordning och gick över till den andra hytten. Där satt vi och patade och skrattade och skrattade lite till, fick besök av en väldigt lustig kille som inte hade allt hemma kändes det som. Vi drog ut på båten och både dansade, drack drinkar och skrattade så vi fick träningsvärk i magen. Runt halv 3 (tror jag) gick jag och mina hyttvänner och la oss.
 
 
På morgonen åt vi frukost tillsammans efter att vi redit ut vad klockan egentligen var och vilken tid man egentligen gick efter. Därefter började det gunga för mig och den enda räddningen efter att jag börjat kallsvettas i tax-freen när jag shoppat whisky, punsch, godis och deodorant till familjen var att lägga mig raklång i hytten....
 
 
Det vart självklart lite mat till lunch och en tur till baren för en drink innan det var dags att försöka få ihop väskorna fulla av shoppingfynd. :) Vi klev av båten, kramades och sa att vi snart måste ses igen och vi har redan börjat planera vad vi ska göra nästa gång. Fjällresa, spa, kryssning igen?
 
 
TACK mina fina mammor, mina vänner för livet! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela