LCHF Kladdkaka..
Idag hoppas jag att ni inte missat att det är kladdkakans dag? 7 november varje år får man gotta ner sig i det kladdigaste och godaste som finns! Jag har plitat ihop ett recept på en gluten- och sockerfri kladdkaka som har en rätt vuxen smak. Men, man kan toppa kakan med en sötare bärsås eller sylt så kanske den går hem hos de mindre kladdkakefantasterna också!

Du behöver:
4 ägg
0,5 dl sukrin eller annat sötningsmedel
0,5 tsk vaniljpulver
200 gram mörk choklad, jag tog 74%
200 gram smör
1 springform
1 ark bakplåtspapper
Gör såhär:
Värm ugnen till 200 grader och smält chokladen och smöret i en kastrull på låg värme. Under tiden vispar du ägg, sötning och vaniljpulver riktigt, riktigt pösigt. Täck formen med bakplåtspappret. Blanda ner chokladsmöret i äggblandningen ovh vispa en stund till. Häll över i formen och baka av i ugnen i ca 6-8 minuter. Låt svalna och ställ kallt i ett par timmar. Servera med vispad grädde och lite bärsylt eller mos.
Smaklig spis!